SÉTÁLTATÁS 

🐕‍🦺🚶‍♀️

❗ Kedves Menhely Látogatók – Sétáltatók❗
Kérjük, olvassátok el az alábbiakat!

Szerencsésnek tartjuk kutyusainkat, hogy vannak sétáltatóink, egykék 🧍‍♀️, párok 👫és családok 👨‍👩‍👧‍👦is, így védenceink megtapasztalhatják nem csak a kifutóban, hanem a környéken is a kennelen kívüli életet, szocializálódnak és jól érzik magukat 🥰.

Évről – évre, időszakonként, illetve egyes napokon egyre többen érkeztek sétáltatási szándékkal, ami viszont bizonyos fennakadásokkal is jár, ezért szeretnénk az alábbiakat tisztázni előre, a későbbi, illetve helyszíni kellemetlenségek, félreértések elkerülése végett 😊. Nem szeretnénk bevezetni a regisztrációt egyelőre, nem kell előre bejelentkezni, ezért kérjük a rugalmasságot tőletek is az alábbiakban:

🟢 A kiírás szerinti időintervallumokat, a sétáltatásra vonatkozó érkezési időszakokat mindig tartsátok be!
🟢 Gondozóink – önkénteseink változó számban vannak a menhelyen, akik ki tudnak adni kutyát sétálni, ezért türelmet kérünk, ha éppen nem tud az újonnan érkezővel senki foglalkozni.
🟢 Amikor egyszerre sok sétáltató érkezik, előfordulhat, hogy a menhelyen kívül kell várakozni, illetve a várakozási idő kitolódhat.
🟢 Amennyiben kisgyermekkel érkeztek, bele kell kalkulálni a hosszabb várakozási időt, vagy következő alkalmat, mivel nem minden kutyát tud a gondozó kiadni gyermekes családoknak.
🟢 A vasárnapi napok kiemelten terheltek, ezért érdemes másik napban is gondolkodni, amennyiben bármilyen okból a hétköznap délelőtt is szóba jöhet, ott viszont bőben elfér még sétáltató 🙂 .
🟢 Amikor annyira sokan jönnek egy nap, hogy a kutyusok már több kört is sétáltak, előfordulhat, hogy a kijelölt időintervallum végén érkezők már az adott napon nem tudnak sétáltatni (ez azért ritka) .
🟢 Kutyát sétáltatni adott útvonalakon lehet, melyet a gondozó mond el, mert magánterületek vesznek körül minket, ezért a kertészet felé vezető útról se lehet letérni sehol jobbra és felfelé menni a nem elkerített földterületeken! A menhelyről kivezető útról csak balra lehet fordulni!
🟢 Autóval parkolni csak korlátozottan lehet, amikor sokan gyűlnek össze messzebb érdemes megállni és besétálni a menhelyre. A menhelyre vezető út mentén, a forgalom akadályozása nélkül egészen akár a bekötő útig is lehet autó adott esetben. A menhely utáni, fakapuval jelzett tanyára tilos behajtani parkolási céllal.

❗A sétáltatásra vonatkozó szabályokat, melyek nagyon fontosak, a gondozók ismertetik, de írásos formában is megtalálhatóak a menhelyen! Ezek megszegése a sétáltatástól való eltiltással járhat!
Mindenki saját felelősségére tartózkodhat a menhelyen, sétáltathat menhelyi kutyát, de ettől függetlenül a szabályokra a többi látogató és a kutyák biztonsága, illetve a környéken élők figyelembe vétele miatt nagy szükség van❗

Köszönjük a figyelmet! ❤🐾
Találkozunk a menhelyen! 😊
Csömöri Állatvédő Civil Szervezet Kutyamenhely
#sétáltatás #CsömöriKutyamenhely

Csömöri Állatvédő Civil Szervezet - Kutyamenhely

Csömöri Állatvédő Civil Szervezet – Kutyamenhely

Messenger
csomorikutyak@gmail.com
+36 30 3 682 682

Hozzászólás nem engedélyezett.