Segítsen Ön is!

(Nem csak pénzzel segíthet!)
Sokan úgy gondolják, hogy egy menhelyet csak pénzzel, illetve pénzen vett adománnyal lehet segíteni. Ez nem így van. Tény, hogy egy menhely fenntartása nem kevés pénz. A kutyák mindennapi etetése, ellátása sokba kerül, és bizony az orvosi költségek is szinte minden hónapban magas összegre rúgnak, főleg ha egy-egy elütött, balesetes kutya is a gondozásunkba kerül.
De még mindig van más módja annak, hogy Ön segítsen nekünk és a kutyáknak.

Nagy segítség számunkra, ha ideiglenes befogadónak jelentkezik valaki.

Hogy ez mit jelent: azt, hogy hosszabb rövidebb időre valaki egy kutyust gondozásába vesz, akinek már nincs hely a menhelyen, vagy aki műtét utáni ápolásra szorul. Hiszen egy friss műtéttel a kutyákat sajnos jelenleg csak a menhelyre van módunk visszavinni, ott lábadoznak. Ez sem sterilitásban, sem lelkileg nem a legjobb nekik.
Sokszor van úgy, hogy azért nem tudunk egy kutyát megmenteni az utcáról, mert nincs helyünk. Néha várólistás kutyáink is vannak, de őket esetleg tudják tartani a megtalálói addig, amíg ürül egy hely. De az utcán éhen-szomjan kóborló kutyusnak nincs ideje várni. Őt meg kell menteni.
Ebben segíthet egy ideiglenes befogadó, akihez az épp megmentésre váró kutyust odavihetjük, amíg helyet tudunk szorítani neki. Természetesen, ezeknek a kutyusoknak igény szerint az ellátását mi fizetjük. Mi csak a helyet kérjük nekik.

De segíthet úgy is, ha a védenceink ellátásában vesz részt.

Mindannyian önkéntesek vagyunk, a munkánk mellett látjuk el ezeket a feladatokat. Ezt sokan nem tudják és azt sem, hogy ez elég megterhelő. De hajt minket a kutyusok iránti szeretet. Ha többen vagyunk a kutyák ellátására, az már nekünk is nagy segítség és a ők is örülnek. Hétvégén szeretettel látunk mindenkit, akinek van kedve sétáltatni, dajkálni védenceinket, labdázni, játszani velük a kifutóban.

Központi számunkon, e-mail címünkön vagy facebook oldalunkon tudunk egyeztetni, mikor tud jönni, aki szeretne a friss levegőn egy remek programmal segíteni.

Várjuk Önt is! Segítsen nekünk.