Rose Levele

Üdvözlöm az olvasókat.
Rose vagyok. A Csömöri Menhely lakója már jó pár hónapja. Tulajdonképpen sajnáltathatnám magam, de most nem e célból szólok Önökhöz. Ha abból a szemszögből nézem a dolgokat, hogy már rég éhen halhattam vagy akár egy autó kereke alatt is végezhettem volna, akkor szerencsésnek mondhatom magam, hogy épp a megtalálásomkor volt számomra szabad hely a menhelyen. Sok társam nem ilyen szerencsés.
Nagyon sokan vagyunk itt, többen, mint amennyien lehetnénk. Nagyon nehéz dolga van a gondozóimnak, amikor újra és újra azt kell mondaniuk, hogy nem tudnak több kutyát fogadni, mert teltház van. Én ezt belülről látom, tényleg így van. Mert egyre több a kidobott kutya és egyre kevesebbet fogadnak örökbe. Nemrég egy egész kis csapat érkezett, ha jól hallottam a szemétdombról. Megáll a kutyaész, hogy ilyen előfordulhat.
Ezúton szeretném Önöket megkérni, hogy lehetőségeik szerint segítsenek a menhelynek és nekünk.
Ha lehetőségük van és szeretnének egy kedves szőrmókot a családba, fogadjanak örökbe közülünk. Ha erre nincs lehetőségük, akkor is segíthetnek, pl ha ideiglenes befogadónak jelentkeznek, hogy ne legyenek ezek a rendes, kedves emberek itt körülöttünk ilyen szomorúak, amikor újra és újra nemet kell mondaniuk.
De ők is és mi is nagyon örülnénk, ha csatlakoznának időnként ehhez a (ember)csapathoz egy-egy sétáltatás és játék erejéig, hogy több idő jusson mindegyikünkre. Higgyék el, mi minden törődést meghálálunk, ha máshogy nem, egy-egy puszival és jókedvű ugrálással.
Ők kevesen vannak, mi sokan, nagyon kevés idő jut ránk. És ettől vagyunk szomorúak.
További információért hívja a 06-30-368-2682-es számot vagy írjon a csomorikutyak@gmail.com email címre.

Lakótársaimat megtalálja a „Lakóink” menüpont alatt.
Üdv.: Rose