Célkitűzéseink

Mi is lehetne egy csapat lelkes, állatszerető ember célkitűzése, álma?

Természetesen, hogy ne legyen egyetlen szenvedő, megkínzott állat sem a világon. Sajnos, ez csak vágyálom marad, de nap mint nap arra törekszünk, hogy itt, ahol élünk, és a tágabb környezetünkben megmentsük a jobb sorsra érdemes négylábúakat.

Nagyon fontosnak tartjuk a körülöttünk élő emberek felvilágosítását. Felhívni a figyelmet az ivartalanítás fontosságára, a helyes, felelős állattartásra. Arra, hogy milyen jó dolog örökbe fogadni, megmenteni egy kutyust! Hisz ők nem várnak mást, mint egy egy jó szót, simogatást azért a határtalan szeretetért és hűséges ragaszkodásért cserébe, amit adni tudnak.

Szeretnénk az iskolás gyerekeket megismertetni a munkákkal, hogy a jövő nemzedéke már sokkal felelősebben bánjon az állatokkal. Ezért is örülünk, ha minél több fiatal látogat el hozzánk, sétáltatja, simogatja, gondozza védenceinket, megismerkedik az állatvédelem szépségeivel.

Hisszük, hogy egyre több embert gondolkodtatunk el, és ha apró lépésekkel is, de egyre közelebb jutunk ahhoz, hogy mind több házi kedvenc élje le boldogan, szenvedések nélkül az életét.

❤🐾Köszönjük munkánk iránti segítségét!🐾

Bankszámlaszámunk: 65100242-11052788-00000000
Pátria Takarékszövetkezet

Adószámunk: 18712397-1-13 

Csömöri Állatvédő Civil Szervezet - Kutyamenhely

Csömöri Állatvédő Civil Szervezet – Kutyamenhely

Messenger
csomorikutyak@gmail.com
+36 30 3 682 682