Piszke, ami kis harcosunk anyagi támogatása ❤

Piszke, mint korábban olvashattátok, ideiglenes befogadóhoz került, aki mondhatni örökidi, mert sajnos olyan egészségügyi problémákkal küzd, amivel igen nehéz neki örökgazdit találni. Most mindent megtesz érte idimamija, viszont a mindennapi anyagi, lelki és fizikai segítség mellet, amit kap tőle, anyagilag mi támogatjuk őt, mert a speciális etetése, a folyamatos orvosi kontroll és előre nem látható műtétek sokba kerülnek.

A napokban sajnos ismét fellépet egy váratlan probléma, amire még orvosilag is ritka eset, a gyomra a nyelőcsövébe fordult Piszinek, így azonnali életmentő műtétre volt szüksége. Az előzetes vizsgálatok és a műtét maga 180.000 Ft költséggel járt, amihez szeretnénk most a segítségeteket kérni, hogy kifizessük.
Korábban már segíttetettek neki egy műtét kapcsán, előre is köszönjük, ha most is megteszitek, minden forint számít, mert az ilyen váratlan kiadásokat mi is nehezen teremtjük elő/csoportosítjuk át máshonnan.

Piszkének a nyelőcső és gyomor problémái miatt, az evés okoz problémát, ami óriás gond, de amíg orvosolható, jól érzi magát alapvetően és nem romlik meg visszafordíthatatlanul az életminősége, mindent megteszünk, hogy állapotát stabilizáljuk, elfogadhatóvá tegyük és élhesse életét fantasztikus idimamijával <3
Segítsetek Ti is nekik ebben!

Ide tudtok utalni:
Bankszámlaszám: 65100242-11052788-00000000
Piszke” megnevezésével

KÖSZÖNJÜK!
Csömöri Állatvédő Civil Szervezet Kutyamenhely

❤🐾Köszönjük munkánk iránti segítségét!🐾

Bankszámlaszámunk: 65100242-11052788-00000000
Pátria Takarékszövetkezet

Adószámunk: 18712397-1-13 

Hozzászólás nem engedélyezett.