Szofi

Szofi
Örökbe fogadható
Virtuálisan
örökbe fogadom
Fajta
Nem
Ivartalanítva
Ivartalanítva
Méret
Szőr jellege
Színek
Szobatiszta
Nem ismert
Javasolt tartás
Kert, Lakás
Szül. idő
2018, 6.hó
Befogadtuk:
2023-05-03
Gyerekeket szereti:
Igen
Fiúkutyákkal barátságos:
Nem ismert
Lánykutyákkal barátságos:
Nem ismert
Macskabarát:
Nem ismert

❗🥰❗ Szofi hozzáértő Gazdit keres ❗🥰❗egy vérbeli Mali❤ az igazi MUNKAkutya 💞
Ő a mi 6 éves, okos, most már ivartalanított, oltott kutyahölgyünk 💃🐾. Miért keres hozzáértő Gazdit?, azon túl, hogy sajnos kisállat mellé nem fogadható örökbe (kiskutya se), mert zsákmányol, olvassátok mi az amire neki és Gazdájának a boldog élethez szüksége van😊 :
„Nem véletlen, hogy a szolgálati kutyák közül a legtöbb malinois. Ez rendkívüli intelligenciájának, temperamentumának és fáradhatatlanságának köszönhető.
A malinois-t tartják az egyik legokosabb, legtanulékonyabb fajtának. Hihetetlen energiával dolgozik, nem véletlenül képeznek belőlük számos mentő-, kereső-, katonai- vagy rendőrkutyát. Éppen ezért nem is való bárkinek. Rengeteg figyelmet, törődést és mozgást igényel, szinte mindig feladatra van szüksége. Ha gazdája ezzel nincs tisztában, a kutya könnyen talál magának elfoglaltságot, aminek az emberek nem feltétlen fognak örülni.”
azenkutyam.hu

Szofi gazdától került hozzánk, aki nem tudott róla megfelelően gondoskodni, ezért is, nagyon körültekintően szeretnénk örökbe adni, mert sajnos volt már pár mali keverékünk, akik visszakerültek a menhelyre, volt, aki többször is 😕 . A menhelyi élethez gyorsan alkalmazkodott, de természetesen nem kedveli a kenneltartást, nyugtalan és imádja ha végre kijut legalább sétálni. Az önkéntesekkel, még akit annyira nem is ismer, vele is, egyből képes feladatozni és figyelni a vezényszavakat, na meg persze a jutalom falatot 😃 . Még habzsol, nem mindig jutott neki étel és bár a menhelyen hízásnak indult, még mindig van hova fejlődnie ezen a téren is.
Nagyon drukkolunk és bízunk abban, hogy találunk neki egy megfelelő Gazdit mielőbb! ❤
Ha úgy érzed Te vagy, aki szeretnéd őt megismerni, akkor kérjük jelentkezz pár sorral messengeren vagy emailen.

Csömöri Állatvédő Civil Szervezet – Kutyamenhely
Örökbefogadás feltétele / menete

 

 

Kutyasuliban❤ a 2. vagyok a videóban:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dogitivity Budapest (@dogitivity_budapest) által megosztott bejegyzés

 

Hozzászólás nem engedélyezett.