Pici

Örökbe fogadható
Virtuálisan
örökbe fogadom
Fajta
Nem
Ivartalanítva
Ivartalanítva
Méret
Szőr jellege
Színek
Szobatiszta
Nem ismert
Javasolt tartás
Lakás
Szül. idő
2020, 12.hó
Befogadtuk:
2021-09-11
Gyerekeket szereti:
Igen
Fiúkutyákkal barátságos:
Igen
Lánykutyákkal barátságos:
Igen
Macskabarát:
Nem ismert

Aktív, 8 kg körüli, sok foglalkozásra szoruló, az emberi figyelmet követelő kutyafiú vagyok 😊 . A kutyapajtásokkal jól kijövök. Jelenleg az önbizalmam növelésén dolgozunk, a kutyasuli  szombatonként ebben nyújt nekem nagy segítséget, de a kedvencem a kutya wellness az óra végén.🥰 Ha már wellness, nagy pacsálós vagyok, kutyamedence? jöhet! 😁

Pici 3 éves és 2 éve a menhelyen lakó 😞 kistestű kutyus. Van egy kis viselkedés zavara stressz helyzetben és mivel egész életét menhelyen élte, egy felszámolt telepről vettük át, kis szocializációra szorul 😕 . Viszont elég gyorsan el lehet nyerni a bizalmát és voltunk már vele városi környezetben, vásárolni, akkor nem volt gondja, inkább tartózkodó magatartást tanúsított. A videón is látszik, hogy alapvetően egy kedves kutyus ❤ .

Ha valaki következetesen tudna vele foglalkozni, akár ideiglenes befogadóként, meg tudná figyelni, hogy otthoni környezetben is produkálja-e az általunk tapasztalt, valószínűleg menhelyi környezetben rögzült, rossz viselkedést (örömében és izgatottságában csipkedést) az is nagy segítség lenne neki – nekünk. Nagyon boldogok lennénk, ha végre ő is esélyt kaphatna a Gazdis életre🥰 .

Ha tudsz segíteni, ideiglenes vagy végleges befogadóként ismerkednél Picivel, kérjük írj üzenetet

Én is a vidéki telepfelszámolás után kerültem ide a menhelyre. Itt a gondozóim, ahogy idejük engedi, elkezdték a szocializációmat, jelentem fejlődőképes vagyok 😃 .
Nagy szükségem van mielőbb családba kerülni és ott okosodni tovább, segíts nekem ebben!

Kistappancsos pacsi,
Pici 🐾

Csömöri Állatvédő Civil Szervezet – Kutyamenhely
Örökbefogadás feltétele / menete

Messenger | +36 30 3 682 682 | csomorikutyak@gmail.com
Kövess minket a Facebookon!

 1% – Neked 1 perc, nekik az életük! Adód 1%-a életet ment! Nyilatkozz!

 

 

így tanulok a suliban:

 

 

 

Hozzászólás nem engedélyezett.