Dumber

Gazdinál próbaidőn
Virtuálisan
örökbe fogadom
Fajta
Nem
Ivartalanítva
Ivartalanítva
Méret
Szőr jellege
Színek
Szobatiszta
Nem ismert
Javasolt tartás
Lakás
Szül. idő
2022, 3.hó
Befogadtuk:
2023-06-08
Gyerekeket szereti:
Igen
Fiúkutyákkal barátságos:
Igen
Lánykutyákkal barátságos:
Igen
Macskabarát:
Nem ismert

Gazdinál próbaidőn!🤞🤞❤❤❤❤

Dumber, aki 1,5 éves fiúcska új Családot keres. Gazda által leadott, általunk chipezett, oltott és ivartalanított már.

Mielőtt bárki jelentkezne, hogy megismerkedne velük, kérjük olvassa el az alábbi tájékoztatót:
” A jack russell terrier jelleme magával ragadó. Számtalan trükk lapul zsebeiben, amelyekkel könnyel levesz bárkit a lábáról. Néha túlzott önfejűsége tapasztalt gazdát igényel, azonban ha ez megvan, teljes harmóniában élhetnek együtt. Ajánlott kölyökkortól elkezdeni a nevelését, mert könnyen az ember fejére nőhet. A tévhitekkel ellentétben, ha jó kezekben van, nem rombol. Mentális és fizikális lefárasztására napi minimum egy órát érdemes fordítani, hogy kiegyensúlyozott maradjon. Szoros köteléket alakít ki gazdájával, akihez élete végéig hűséges marad. Egy igazi kis vidámságbomba, remekül elszórakoztatja a családot. Nagy figyelmet kell fordítani az alapos lefárasztásra, napi többszöri játékra és sétára. 6 éves kor feletti gyermekek mellé ajánlott, akikkel egész nap képes rohangálni és játszani. Rendkívül szívós, ezért remek túratárs is lehet. A megfelelő kerítés erősen ajánlott, ugyanis ez a kis terrier saját magassága ötszörösét képes megugrani.”
azenkutyam.hu

Mivel pont a megfelelő tartás és foglalkozás hiánya miatt került menhelyünkre, lényegesnek tartjuk, a fentiekre felhívni a figyelmet, mert csak olyan gazdijelöltet tudunk komolyan venni aki tudomásul veszi, mire van igényük!

Dumber átköltözött az ILdogshoz a kutyás lányhoz, mert nagyon fázott a menhelyen, további részleteket, beszámolókat, fotókat az alábbi oldalon értek el róla:
https://www.facebook.com/gazdikeresokoldala

Érdeklődni lehet messengeren vagy emailben, pár soros bemutatkozással.

Csömöri Állatvédő Civil Szervezet – Kutyamenhely
Örökbefogadás feltétele / menete

📸loospanna

 

 

 

Hozzászólás nem engedélyezett.