Menhelyi kutyázás

Kedves Látogatók!

‼️🔥☀️30 fok körüli-feletti hőmérséklet esetén a sétáltatási lehetőség illetve annak ideje,

a napi gondozó döntése és felelőssége, ő határozza meg alkalmas-e az időjárás a sétáltatásra, ha igen mikor és ki vihető ki! Kérjük ezt tartsátok tiszteletben.

A legfontosabb a kutyák biztonsága, nem lehet a kánikula, hőség okozta egészségügyi problémáknak, hőgutának kitenni őket. ‼️🔥☀️

Menhelyünk az alábbiak szerint fogadja a kutyázni vágyó látogatókat! 🌷🐾🐩🐕🚶‍♀️🚶‍♂️🥰🐾🌷

‼️Hétköznap és hétvégi napokon is 9:30 – 12:00 között látogatható menhelyünk, ettől eltérő esetben kizárólag előre egyeztetett időpontban!

Sétáltatni érkezőket 9:30 – 11:30 közötti érkezéssel tudunk fogadni!

Örökbe fogadni szándékozó érdeklődőket érdemben, kizárólag előre egyeztetett időpontban tudunk fogadni‼️

Adományokat is a látogatási időben fogadjuk és előre is köszönjük! 💝

Lehetőség van kutya sétáltatásra, a menhelyi kifutóban játékra a kutyusokkal, vagy akár a takarításban segíteni a napi önkénteseknek.

A segítség koordinálását a napi gondozó határozza meg, amennyiben a látogató ezt nem tartja be, joga van elküldeni a menhelyről.

❗️A menhelyen mindenki saját felelősségére tartózkodhat/segíthet a kutyák körül! Kiskorú, csak szigorúan felnőtt felügyelete mellett tartózkodhat a menhelyen, és ha a gondozó úgy ítéli meg, hogy a gyermek nem a menhelyi körülményeknek megfelelően viselkedik a szülő pedig nem tudja fegyelmezni, elküldheti őket a menhelyről. Fontos, hogy nem minden kutya kezes, nem egy állatparkról, állatsimogatóról van szó, ezért ilyen jellegű szabadidős tevékenységre a menhely látogatása nem alkalmas.❗️

Kérdés esetén, írásban messengeren tudunk segíteni!

Csömöri Állatvédő Civil Szervezet - Kutyamenhely

Csömöri Állatvédő Civil Szervezet – Kutyamenhely

Messenger
csomorikutyak@gmail.com
+36 30 3 682 682

Hozzászólás nem engedélyezett.