Menhelyi Kutyázás

Kedves Látogatók!

Menhelyünk az alábbiak szerint fogadja a kutyázni vágyó látogatókat! 🐾🐩🐕🚶‍♀️🚶‍♂️🥰🐾

‼️Hétköznap és hétvégi napokon is 9:30 – 12:00 között látogatható menhelyünk, ettől eltérő esetben kizárólag előre egyeztetett időpontban!

Sétáltatni érkezőket 9:30 – 11:30 közötti érkezéssel tudunk fogadni!
🔥A nyári hónapokban 30 celsius fok körüli hőmérséklet esetén 9.00 – 10.30 között lehet sétáltatni. Kánikula esetén nincs sétáltatás! 🔥

Örökbe fogadni szándékozó érdeklődőket érdemben, kizárólag előre egyeztetett időpontban tudunk fogadni‼️
Adományokat is a látogatási időben fogadjuk és előre is köszönjük! 💝

Lehetőség van kutya sétáltatásra, a menhelyi kifutóban játékra a kutyusokkal, vagy akár a takarításban segíteni a napi önkénteseknek.
A segítség koordinálását a napi gondozó határozza meg, amennyiben a látogató ezt nem tartja be, joga van elküldeni a menhelyről.
❗️A menhelyen mindenki saját felelősségére tartózkodhat/segíthet a kutyák körül! Kiskorú, csak szigorúan felnőtt felügyelete mellett tartózkodhat a menhelyen, és ha a gondozó úgy ítéli meg, hogy a gyermek nem a menhelyi körülményeknek megfelelően viselkedik a szülő pedig nem tudja fegyelmezni, elküldheti őket a menhelyről. Fontos, hogy nem minden kutya kezes, nem egy állatparkról, állatsimogatóról van szó, ezért ilyen jellegű szabadidős tevékenységre a menhely látogatása nem alkalmas.❗️

Kérdés esetén, írásban messengeren tudunk segíteni!
Csömöri Állatvédő Civil Szervezet 

Hozzászólás nem engedélyezett.