Lakossági Kisállat Ivartalanítási Akció

Szervezetünk, az ExxonMobil Hungary támogatásával, a résztvevő Állatorvosi rendelők által biztosított kedvezményes ivartalanítási árral, lakossági önrésszel, ivartalanítási akciót szervez Csömöri lakosok számára!

Részvételi feltételek:
🐾 2024.03.25. kezdettel lehet jelentkezni a támogatásra a csomorikutyak@gmail.com címen vagy messengeren oldalunknak írt üzenetben.
🐾 Érkezési sorrendben, a szerződéskötés (1 héten belül kötelező) alapján történik a regisztráció. A szerződéskötéskor az önrészt, mely minden esetben – kutya, macska, nemtől és mérettől függetlenül – 10.000 Ft, ki kell fizetni és orvost kell választani.
🐾 Az akcióra biztosított 500.000 Ft erejéig, családonként maximum 2 állat részére, hogy minél többen kaphassanak lehetőséget, tudjuk biztosítani a támogatásokat.
🐾 Az ár/támogatás a műtét árát foglalja magában, az egyéb járulékos költségeket (gallér, ruha) árát nem tartalmazza!
🐾 Saját, egyeztetett műtéti időpontban, önállóan kell intézni az ivartalanítást.
🐾 A műtétre az állatot 60 napon belül el kell vinni, ha ez nem történik meg az önrészt nem áll módunkban visszatéríteni.

Résztvevő Állatorvosi Rendelők:
Minivet Állatorvosi Rendelő 1162. Bp. Szlovák út 108.
Dr. Boronkay Zita Állatgyógyászati Centruma 2141 Csömör Laky sarok 1.

🟥 Kérjük csak komoly szándékkal és rászoruló lakosok jelentkezzenek! Aki ismer olyan lakost, akihez nem feltétlenül jut el az információ, de anyagi okok miatt nem tudja ivartalaníttatni kedvencét, kérjük értesítse! Plakátokat is helyezünk ki a községben.

Csömöri Állatvédő Civil Szervezet Kutyamenhely
Adószámunk: 18712397-1-13

ivartalanítási akció csömör
Csömöri Állatvédő Civil Szervezet - Kutyamenhely

Csömöri Állatvédő Civil Szervezet – Kutyamenhely

Messenger
csomorikutyak@gmail.com
+36 30 3 682 682

Hozzászólás nem engedélyezett.