Húsvéti hosszú hétvége látogatási idő!

‼️ Rendkívüli nyitva tartás! Menhelyünk az alábbiak szerint fogadja a kutyázni vágyó látogatókat!

04.07. Péntek és 04.10. Hétfői napokon a szokásos időben 9:30 – 12:00 óráig látogatható menhelyünk. Sétáltatási céllal, kérjük 11.30-ig érkezzetek!

‼️04.08. és 04.09. Szombat és Vasárnap, menhelyünk nem fogad látogatókat, zárva tart!‼️

Örökbe fogadni szándékozó érdeklődőket kizárólag előre egyeztetett időpontban tudunk fogadni!
Adományokat is a látogatási időben fogadjuk és előre is köszönjük! 💝 A hétvégi napokon előre egyeztetett időpontban tudjuk átvenni az adományt a délutáni órákban.
Lehetőség van kutya sétáltatásra, a menhelyi kifutóban játékra a kutyusokkal, vagy akár a takarításban segíteni a napi önkénteseknek.
A segítség koordinálását a napi gondozó határozza meg, amennyiben a látogató ezt nem tartja be, joga van elküldeni a menhelyről.

❗️A menhelyen mindenki saját felelősségére tartózkodhat/segíthet a kutyák körül! Kiskorú, csak szigorúan felnőtt felügyelete mellett tartózkodhat a menhelyen, és ha a gondozó úgy ítéli meg, hogy a gyermek nem a menhelyi körülményeknek megfelelően viselkedik a szülő pedig nem tudja fegyelmezni, elküldheti őket a menhelyről. Fontos, hogy nem minden kutya kezes, nem egy állatparkról, állatsimogatóról van szó, ezért ilyen jellegű szabadidős tevékenységre a menhely látogatása nem alkalmas.❗️

Kellemes Ünnepeket kívánunk! 🐰💐

Kérdés esetén, írásban messengeren tudunk segíteni!

Csömöri Állatvédő Civil Szervezet Kutyamenhely

Csömöri Állatvédő Civil Szervezet - Kutyamenhely

Csömöri Állatvédő Civil Szervezet – Kutyamenhely

Messenger
csomorikutyak@gmail.com
+36 30 3 682 682

Hozzászólás nem engedélyezett.