2017-2018

Szeretnénk megköszönni Nektek, hogy több, mint 7000-en követitek Facebook oldalunkat és külön köszönet annak aki bármilyen formában hozzájárul munkánk sikeréhez, az adományozástól a megosztásokig!

Idén 85 kutyust sikerült örökbe adnunk és bár pár esetben próbaidő után vagy később különböző okok miatt visszakerültek hozzánk, ők is nagyrészt már újra gazdinál köszönthetik az új évet.
Sok kutyus tölti évek óta mindennapjait a menhelyen, az hogy őket is a lehetőségekhez képest a legjobb ellátásban részesítsük a Ti segítségetek is kell. Volt idén is jó pár emlékezetes eset, amiért kell és amiért érdemes csinálni! A kidobott és elhagyott kölyök almokkal kezdve, a sok türelmet igénylő félős, antiszociális kutyusokon keresztül a kötél nyakába nőtt, soványan elhanyagoltan kóborló vagy nemtörődöm gazda által leadott, mondvacsinált indokokkal elhagyott, más állatvédők által pokolból mentett kutyusok elhelyezése, mint legutóbb a Nagycserkeszről hozzánk került három fiú és még sorolhatnánk miért vállaljuk ezt az áldozatos feladatot. Amikor egy kutyus megnyugszik, meggyógyul, fejlődik és végül Gazdihoz kerül igazol minket az élet, hogy tenni kell!

Nagyon fontos minden adomány gyűjtés, minden kézzel fogható, fizikai és internetes segítségetek kutyusaink jó tartása, a menhely üzemeltetése és a sikeres gazdisodás érdekében is  🙂 Az 1% gyűjtésének időszaka is elkezdődik év elejétől, ebben még intenzívebben kérjük segítségeteket, mert az ebből befolyó összeg fedezi a legtöbb orvosi kiadást, ami az oltások, chipek és ivartalanítások és persze az előre nem látott műtétek, betegségek kezelése miatt minden hónapban jelentős összeget képvisel.

Az évet megkoronázta a Karácsonyi Kutyagoló, ahol megmutattuk, hogy nagyon sok és akár ismeretlen ember szíve egy célért dobbant, hogy a menhelyi kutyusok akár csak pár órára is de úgy érezzék magukat, mint gazdis társaik és minden (kicsi, nagy, félős, bátor) kutya egyszerre sétált a menhely üres maradt!  <3

Még egyszer köszönjük támogatásotokat legyen az anyagi, fizikai vagy internetes és számítunk rátok 2018 ban is, hogy minél több kutyus sorsát tudjuk jobbra fordítani!

Békességben, boldogságban, egészségben, kutyázásban gazdag Új Évet kívánunk Mindenkinek!

Csömöri Állatvédő Civil Szervezet – Kutyamenhely

Csömöri Állatvédő Civil Szervezet - Kutyamenhely

Csömöri Állatvédő Civil Szervezet – Kutyamenhely

Messenger
csomorikutyak@gmail.com
+36 30 3 682 682