Szemi

Gazdinál próbaidőn
Virtuálisan
örökbe fogadom
Fajta
Nem
Ivartalanítva
Ivartalanítva
Méret
Szőr jellege
Színek
Szobatiszta
Igen
Javasolt tartás
Kert, Lakás
Szül. idő
2020, 10.hó
Befogadtuk:
2021-09-25; 2021-03-08
Gyerekeket szereti:
Igen
Fiúkutyákkal barátságos:
Igen
Lánykutyákkal barátságos:
Nem ismert
Macskabarát:
Nem ismert

Gazdinál próbaidőn!😊😍

Fiatal, energikus nagyobb testű barátnőre vágysz? Bocs, persze kutyából 😁 , mert akkor itt vagyok 😎 .

Most itt vagyok a menhelyen, nagyokat játszom a társaimmal, a Dogitivity_Budapest sulijába rendszeres tanuló vagyok, ahol a fiúk csak értetlenkedve állnak az előtt hogy mit keresek még a menhelyen❤. Ivartalanított, szívféreg negatív kutyaként, már tényleg csak a nagybetűs Gazdi hiányzik, aki életem végéig kitart mellettem 🥰 .

Már egyszer örökbe fogadtak kölyökként, lakásban éltem, kutyatárs mellett a gondtalan gazdis életet, addig míg volt elég idő és figyelem rám, amikor már nem volt, elkezdtem rosszalkodni és nem volt szándék megoldani a problémákat 😕 , ezért visszajöttem a menhelyre. Nem ez volt az első megpróbáltatásom, mert az egyik szemem valami trauma következtében olyan sérülést szenvedett még megtalálásom előtt, hogy meg kellett műteni és elveszítettem (mondjuk nem is látszik, mert pont ott fekete foltos vagyok 😉 ) , akkor is ideiglenes befogadónál voltam, nem a menhelyen, szóval tudom mi a dörgés a családoknál 🙂 .

Ha szeretnél Te lenni az örök társam, akkor írj egy üzenetet és találkozzunk!
Pacsi, Szemi 🐾

Csömöri Állatvédő Civil Szervezet – Kutyamenhely
Örökbefogadás feltétele / menete

 

így haladok az iskolában😍:

@dogitivity.budapest Szemi, a menhelyi programunkban elsők között kezdett tanulni velünk tavaly. Sajnos ő még mindig keresi az igazit🥺❤️ Csodálatos, okos, fiatal, tanulékony szeretetbomba.🥰 Ha megismernéd, keress minket vagy a Csömöri Kutyamenhelyet. ♬ Run Boy Run – Woodkid

Hozzászólás nem engedélyezett.