Nasi

Örökbe fogadható
Virtuálisan
örökbe fogadom
Fajta
Nem
Ivartalanítva
Ivartalanítva
Méret
Szőr jellege
Színek
Szobatiszta
Nem ismert
Javasolt tartás
Lakás
Szül. idő
2016, 9.hó
Befogadtuk:
2017-10-19; 2021-07-24
Gyerekeket szereti:
Igen
Fiúkutyákkal barátságos:
Igen
Lánykutyákkal barátságos:
Nem ismert
Macskabarát:
Nem

Egy nagyon kedves, ivartalanított, szívféreg negatív, színtiszta bullt ismerhettek meg személyemben. A menhelyen nyugodtan, bánatosan várom leendő gazdám. szépen sétálok akkor mosolyra eredek, de a macsekok után szaladni akarok, ezért erős kéz kell az én kb. 40 kilós testemhez.😉 nem minden kutyával cimborálok, de nem kizáró, azért volt itt is a menhelyen egy két jó fej kutya társam.

de, akkor mi a de? félek a viharban, félek a tűzijátéktól NAGYON, ez nem vicc, nem csak úgy minta, jajj ott egy poloska.. nekem biztonságra van szükségem! ami nem kint van az udvaron, hanem bent a lakásban, melletted.
szerencsére volt lehetőségem 2021.12.31.-én kipróbálni Gergőnek hála, hogy milyen a szilveszter egy panel házban, ahol a legbiztonságosabb pont számomra a fürdőszoba volt és láthattam a fiatalokat, így nem volt gond, az egész estén át tartó háborús övezet.
ezt tudnod kell, nekem biztonságra van szükségem amikor nem vagy otthon akkor is, mert ha jön egy vihar azt nagyon nehezen viselem..

2017-ben Kistarcsán a kórháznál szaladgáltam össze-vissza amikor rám találtak és behoztak ide. 2x kerültem vissza gazdától, mert a vihar félősségemet nem vették komolyan.
Harmadszorra már csak akkor adnak a lányok hogyha mindent megteszel értem amit kérnek, mert ők is azt szeretnék, hogy biztonságban éljek!

Várlak!💕
Nasi

Csömöri Állatvédő Civil Szervezet – Kutyamenhely
Örökbefogadás feltétele / menete

Messenger | +36 30 3 682 682 | csomorikutyak@gmail.com
Kövess minket a Facebookon!

1% – Neked 1 perc, nekik az életük! Adód 1%-a életet ment! Nyilatkozz!

 

@dogitivity.budapest Menhelyi programunkban részt vesz Nasi is, egy nagyon kedves bull kutyus, aki retteg a vihartól.🥺 Bővebben róla: https://csomoriallatvedok.hu/pet/nasi/ #kutyamenhely #menhely #menhelyikutyus #mentettkutya #bull #önkéntesség #gazdiholvagy? #gazditkeres #örökbefogadható #adoptme #adoptdontshop ♬ Here I Am – Bryan Adams

 

 

 

Hozzászólás nem engedélyezett.