Dali

Dali
Gazdinál próbaidőn
Virtuálisan
örökbe fogadom
Fajta
Nem
Ivartalanítva
Ivartalanítva
Méret
Szőr jellege
Színek
Szobatiszta
Igen
Javasolt tartás
Kert, Lakás
Szül. idő
2020, 10.hó
Befogadtuk:
2023-08-19; 2021-03-05
Gyerekeket szereti:
Igen
Fiúkutyákkal barátságos:
Nem ismert
Lánykutyákkal barátságos:
Igen
Macskabarát:
Nem ismert

Gazdinál próbaidőn!🤞🤞❤❤

Dali vagyok, egy végtelenül szerencsés és végtelenül szerencsétlen kutya 😐 , hogyan lehet ez? 🤔
Kölyök koromban kerültem a Csömöri menhelyre, erdő szélén találtak és fogadtak be engem, de nem sok időt kellett itt töltenem, mert kiválasztott egy csúcsszuper Gazdi, akihez kis udvarral kis lakásba költöztem. Jártam kutyasuliba, kiokosodtam, nagyokat sétáltunk és kirándultunk, amire szükség is volt, mert a vártnál jóval nagyobbra nőttem és a mozgásomra otthon kevés volt a hely. Boldogságban éltünk egészen addig, amíg Gazdim olyan élethelyzetbe nem került, hogy sokkal, de sokkal többet kellett dolgoznia, több munkahelyen és hónapokon keresztül próbált velem együtt alkalmazkodni ehhez az új helyzethez, de nekem kevés volt az idő és lehetőség amit nyújtani tudott így.
Őrlődött és kereste a megoldásokat, de rájött, hogy a felelős döntés, ha elenged, hogy olyan új Gazdim lehessen, aki megfelelő teret és időt tud biztosítani számomra.
Nagyon nehéz elválás volt neki, mindig emlékezni fogok rá, aki mindent megtanított nekem.

Mindent, mert lakásban éltem, szobatiszta vagyok, iskolázott, kedves, békés, csendes, jól szocializált a kutyapajtikra, most is egy lánykával vagyok együtt a kennelben. Ivartalanítva, oltva és persze chipelve várom új gazdim, új Családom jelentkezését 😊 .

Ha szeretnél egy óriásmackót, olyan igazi ölelgetős kutyust, aki lakásban is tökéletesen el van, sétával, kirándulással, bandázással, de persze a kertes ház előnyeit is szívesen élvezné, ne habozz, jelentkezz és ismerkedjünk meg!
Óriás ölelés, pacsi,
Dali 🐾

Csömöri Állatvédő Civil Szervezet – Kutyamenhely
Örökbefogadás feltétele / menete

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dogitivity Budapest (@dogitivity_budapest) által megosztott bejegyzés

Hozzászólás nem engedélyezett.