Pajti

Pajti
Örökbe fogadható
Virtuálisan
örökbe fogadom
Fajta
Nem
Ivartalanítva
Ivartalanítva
Méret
Szőr jellege
Színek
Szobatiszta
Nem ismert
Javasolt tartás
Kert, Lakás
Szül. idő
2014, 3.hó
Befogadtuk:
2016-06-17
Gyerekeket szereti:
Igen
Fiúkutyákkal barátságos:
Nem ismert
Lánykutyákkal barátságos:
Igen
Macskabarát:
Nem ismert
PajtiPajti 08Pajti 01Pajti 06Pajti 05Pajti 04Pajti 03Pajti 02Pajti 07

Pajti

2014. márciusi születésű, ivartalanított kistestű kan kutyus, aki fiatal kora ellenére súlyos szembetegsége következtében megvakult, viszont kitartásának köszönhetően teljes kutya életet él. :) a videó beszéljen helyettünk!! :)

Menhelyünkre kerülésekor azonnal szakorvoshoz vittük, de sajnos kiderült, hogy mindkét szeme menthetetlen. A bal szemén lévő szürkehályog nem műthető, a glaukómás jobb szemét pedig – a fájdalom megszüntetése miatt – el kellett távolítani. A diagnózis tehát sajnos egyértelmű volt, Pajti vak kutyusként fogja leélni további életét. Ő azonban ezzel mit sem törődve mindig jókedvű, imád sétálni, ilyenkor persze tobzódik az illatokban, szereti és keresi az ember társaságát, folyamatosan bújik a simogatásért. Gondozóink sokat foglalkoznak vele, természetesen mindent megtesznek érte, de a menhelyen nyilvánvalóan nem tudnak neki olyan környezetet biztosítani, mintha egy családban élne. Végleges gazditól megkaphatná a számára oly fontos, hőn áhított rendszeres érintést, simogatást és szeretgetést.

Amennyiben nincs lehetősége a befogadására egy megosztással, illetve anyagiakkal – bármilyen kis összeggel – is tud segíteni. Támogatná a kezelését, akkor a 65100242-11052788-00000000 számú bankszámlaszámra “Pajti” megnevezéssel várjuk az adományát. Köszönjük!

További képek

Elérhetőség: +36 30 3 682 682

Hozzászólás nem engedélyezett.
%d blogger ezt szereti: