Izzy

FB_IMG_1504382593195
Örökbe fogadható
Virtuálisan
örökbe fogadom
Fajta
Nem
Ivartalanítva
Méret
Szőr jellege
Színek
Szobatiszta
Nem ismert
Javasolt tartás
Kert, Lakás
Szül. idő
2017, 1.hó
Befogadtuk:
2017-07-29
Gyerekeket szereti:
Igen
Fiúkutyákkal barátságos:
Igen
Lánykutyákkal barátságos:
Nem ismert
Macskabarát:
Nem ismert

Izzy

08.12. Izzy volt velünk az Örökbefogadó napon, ahol példásan viselkedett mindennemű, korú két és négylábúval :) Tényleg azt gondoljuk ő egy álomkutya! Tessék tolongani érte, hisz törékeny kis alakjának és csillogó szemeinek nem lehet ellenállni <3

Ő Izzy, a karcsú, légies, térdig érő, 7 hónapos, pusziosztós, nagyon kedves, malinois és német juhász jegyeket is hordozó kislány. A még mindig zsenge élete nem kezdődött túl vidáman, utcán élt, hajléktalanok környezetében, nem szerette őt senki, s nem hiányzott senkinek. Ezt megelégelve, saját maga vette mancsaiba sorsát, s napokon keresztül követni kezdett egy gazdis kutyát. Séták alkalmával többször hozzájuk csapódott, s szemében a remény csillogásával, a maga módján segítséget kért.

Kitartása célba ért, a “gazdis kutya” gazdái befogadták kis időre, itt derült ki, hogy okos, ügyes, gyorsan tanul, hamar rájött a szobatisztaság lényegére, a póráz ellen sincs nagyon kifogása, abszolút játékos, kompatibilis emberrel, kutyával egyaránt. Izzy, a kiskamasz lányka eljutott idáig, de most nekünk kell segíteni, hogy megtaláljuk számára a legmegfelelőbb gazdit, aki élete végéig szereti, örömmel fogadja ölelését, ragaszkodását, hűségét.

Csömöri Állatvédő Civil Szervezet – Kutyamenhely +36 30 3 682 682

További képek

Izzy videó

Hozzászólás nem engedélyezett.
%d blogger ezt szereti: